Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2009 » Серпень » 10 » Помста назавизівського «Підгір’я» у Фитькові за домашню поразку в першому колі.
19:36
Помста назавизівського «Підгір’я» у Фитькові за домашню поразку в першому колі.
"Сокіл"Фитьків-"Підгір"я"Назавизів
юнаки-3:2(Середюк 35,Дереш В.52(п),Дмитрук С.70+1 - Худяєв В.42(п),Логін 70),
дорослі-1:3(Зомбік 89-Загайкевич А.4,13,Гурмак 90);

Поєдинок між фитьківським «Соколом» і назавизівським «Підгір’ям» таїв незвичайну інтригу. По-перше, фитьківчани в матчі першого кола вивезли з Назавизова шість залікових комплексних балів (нагадаю – юнаки 1:5, дорослі 0:1), чим не на жарт розлютили місцевих вболівальників і гравців. По-друге, матч дорослих складів в першому колі відзначився конфліктною ситуацією через що вимушені наступний домашній матч проводити не на власному полі. З огляду на це на виїзний матч у Фитькові назавизівські гравці налаштовувались дуже серйозно. Першими це продемонстрували юнацький склад.
                             Матч юнаків здивував з перших хвилин, в першу чергу, тренерський склад господарів, адже ніхто не сподівався на такий активний початок матчу зі сторони гостей. Можна, навіть сказати, що перша половина поєдинку була за гостями, особливо відзначались Василь Худяєв і Василь Логін. У господарів чітку гру демонстрував задній захисник Антон Рудак (відомий в районі молодий  воротар) і лівий захисник Олег Шелефонтюк. Перший тайм близився до логічного завершення за рахунку 0:0, але корективи в гру вніс лідер фитьківчан Михайло Балабан, котрий майстерно навісив з кутового, і новачок команди Олег Середюк (це був його перший матч за «Сокіл»), котрий чітко замкнув передачу з кутового головою в дальній кут воріт (м’яч потрапив у штангу і відкотився за лінію воріт) – 1:0.
                             В другому таймі господарі вже значно активніше діяли, але гості вміло оборонялися і постійно «запускали» по правому флангу Василя Логіна. Зрівняли рахунок гості на самому початку другого тайму. Це Василь Худяєв чітко реалізував 11-метровий штрафний удар за порушення правил, якого допустився Антон Рудак проти Василя Логіна у власному штрафному майданчику. Щоправда, фитьківські хлопчики також після пробиття пенальті  знову вийшли вперед. Це Василь Дереш покарав своїх візаві за порушення правил проти Сергія Дмитрука. На тренерській лаві господарів вже святкували перемогу…коли своє вагоме слово все ж таки сказав Василь Логін. Він на останній хвилині матчу пробив правою з 16-18 метрів прямісінько у праву від воротаря «дев’ятку» - чудовий за красою гол!!! Арбітр матчу дозволив господарям розвести м’яч з центра поля і вже поглядав на годинник, адже йшла єдина компенсована хвилина, коли «соколята» отримали право на штрафний удар метрів з 35 до воріт (в зоні центрального кола). До м’яча підійшов Сергій Дмитрук (він відзначається сильним ударом, але грішить точністю) і потужним ударом направив шкіряного в рамку воріт…на цей раз з точністю було все гаразд – м’яч пройшов дугою у праву від воротаря «дев’ятку». Просто фантастичний гол на 70+1 хвилині матчу!!! Результат 3:2 на користь господарів і всіх зацікавив результат юнацького поєдинку ФК «Красна» - «Колос» (Парище).
                             В поєдинку основних складів фаворитами вважалися господарі поля, зважаючи на виїздну перемогу і потребу очок в комплексний залік. Однак, надто вже «в ударі» були брати Загайкевичі – нападник Андрій, котрий забивав і Михайло, котрий по лівому фланзі небезпечно прострілював, не даючи спокою захисній ланці господарів. На 4 хвилині матчу Андрій Загайкевич чітко замкнув простріл справа головою – 0:1, а на 13 хвилині той же Андрій Загайкевич, демонструючи індивідуальну майстерність, увірвався в штрафний майданчик господарів поля і м’яким технічним ударом в дальній кут воріт переграв Івана Криску – 0:2. Надалі гості лавірували в тактиці гри, чергуючи масовані атаки в яких активними діями відзначались Сергій Сладецький, Михайло Загайкевич і (особливо) Степан Ровінський, і злагоджену гру в захисті де виблискували задній Роман Андрейчук і лівий захисник Руслан Мигович (вихованець ДЮСШОР, гордість району в галузі самбо і дзюдо). У господарів поля можна відзначити Мирона Дмитрука , Ігоря Балабана і Володимира Зомбіка. Саме Зомбік на 89 хвилині і подарував місцевим вболівальникам надію, коли з 25 метрів надіслав м’яч лівою ногою в праву від воротаря «дев’ятку» - 1:2. Але останнє слово все ж було за «Підгір’ям» - на 90-й хвилині матчу капітан гостей Любомир Гурмак використав свій шанс в штрафному майданчику «Сокола», встановивши остаточний результат матчу – 1:3.
                             Слід зазначити, що перемога назавизівських футболістів була логічною, адже гості відверто виглядали краще, особливо у відборі і в культурі пасу, гра ж господарів була дещо напруженою. Можливо зіграв фактор «швидкого гола», можливо суперники не дали реалізувати задумане, адже не даремно кажуть: «У великій мірі команда грає так, як цього їм дозволяє суперник". Сподіваємось, будуть проаналізовані помилки напередодні принципової гри з «Лістером» (Лісна Тарновиця).

Худяєв Василь ("Підгір"я" Назавизів)

--------------------------------------------------------------
Олег Середюк("Сокіл"Фитьків)

--------------------------------------------------------------
Василь Логін("Підгір"я"Назавизів)

--------------------------------------------------------------
Володимир Зомбік ("Сокіл"Фитьків)

--------------------------------------------------------------
Андрій Загайкевич("Підгір"я"Назавизів)

--------------------------------------------------------------
Сергій Дмитрук ("Сокіл"Фитьків)

--------------------------------------------------------------
Василь Дереш ("Сокіл"Фитьків)

--------------------------------------------------------------
Любомир Гурмак("Підгір"я"Назавизів)


Переглядів: 2329 | Додав: nrff | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
11.08.2009
2. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Дякуємо за підтримку!!!

11.08.2009
1. Kaza [Матеріал]
Фитьківський СОКІЛ найкращий!
У першому колі юнаки рослабилися, але є надія що надолужіть все у другому !

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Серпень 2009  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів