Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2009 » Серпень » 5 » Ювілейний кубок ВО"Батьківщина" їде в Заріччя
12:25
Ювілейний кубок ВО"Батьківщина" їде в Заріччя

Минулого тижня міський стадіон "Нафтовик" приймав учасників ювілейного п"ятого за ліком розіграшу відкритого кубка м.Надвірна з міні-футболу серед дитячих команд,який традиційно проводить районна
організація партії ВО”Батьківщина”,очолювана Ігорем Писклинцем.
  В цьому році змагання були присвячені 10-річниці з дня заснування партії ВО”Батьківщина”.
  Повідомляємо читачам,що перші два розіграша принесли успіх футболістам молодіжного складу МФК”Ліверпуль” з м.Надвірна,у 2007 році переможцями стали гравці команди „Сокіл”с.Фитьків,а останній кубок виграла надвірнянська команда „Барселона”.
  Цього ж разу у змаганнях взяли участь 8 дитячих команд з Надвірнянського району,які були розподілені на дві групи групи і змагалися між собою за коловою системою задля визначення учасників фінальної частини.
  З першої групи до півфіналу вийшли команди „Сокіл”с.Фитьків та „Карпати” м.Надвірна,які впевнено виграли у своїх суперників „Динамо”с.Пасічна та „Прут”смт.Ланчин.
У другій групі боротьба була більш напруженою та запеклою,достатньо сказати,що доля півфінальних путівок визначилася лише у останніх двох іграх,де ДЮСШ с.Заріччя перемогла надвірнянський „Олімп”,а ДЮСШ с.Стримба лише на останніх хвилинах вирвала перемогу у команди ДФК”Атака” с.Гвізд.
Фінальна частина змагань розпочалася з гри між командами ДЮСШ с.Стримба та „Сокіл”с.Фитьків. Команди-суперниці чудово знають свої мождивості.Адже вони досить часто зустрічаються між собою на численних турнірах з міні-футболу,які проводяться у м.Надвірна районною федерацією міні-футболу.
  Гра розпочалася без попередньої розвідки,і хоча рахунок вікрили хлопчики з Фитькова,їх стримбівські однолітки досить швидко зрівняли рахунок,а потім і вийшли вперед-2:1.
  У другій половині гри гравці ДЮСШ с.Стримба забили ще два голи у ворота своїх суперників,і хоча фитьківські футболісти і забили ще один гол-на підсумковий результат це не вплинуло.З рахуноком 4:2 виграє команда ДЮСШ с.Стримба і здобуває путівку до фіналу.
  А другий півфінал видався досить напруженим,адже в ньому зустрілися давні непримиримі суперники-ДЮСШ с.Заріччя та надвірнянські „Карпати”.
  Обидві команди досить потужно атакували,небезпечно пробивали по воротам.Адже у першій половині гри ніч”я-0:0.А після перерви більшу перевагу мали надвірнянські хлопчики,але як буває у футболі-не забиваєш ти-забивають суперники.Після декількох невикористаних гольових моментів надвірнянці пропустили гостру контратаку своїх суперників- і рахунок стає 1:0 на користь ДЮСШ с.Заріччя.
  Всі потуги надвірнянців хоча б зрівняти рахунок виявилися марними-гра так і закінчилася перемогою команди ДЮСШ с.Заріччя з рахунком 1:0.
  Гра за третє місце виявилася не дуже видовищною,адже надвірнянська команда після програшу у півфіналі належним чином не налаштувалася на гру,чим сповна скористалися гравці фитьківського „Сокола”.Впевнена перемога з рахунком 4:1-і призове третє місце по праву дістається команді „Сокіл” с.Фитьків.
  Фінальна ж гра розгорталася по досить несподіваному сценарію-спочатку більше атакували гравці з с.Заріччя,але їх суперники зі Стримби поступово вирівняли гру,а потім досить легко забили два голи і продовжували гостро контратакувати ворота зарічанської команди.Перший тайм так і завершився з рахуноком 2:0 на користь команди ДЮСШ с.Стримба.
  А вже в другій половині гри все перевернулося з ніг на голову-потужний прессинг по всьому майданчику,який створили зарічанські футболісти приносить свої плоди-спочатку вони зрівнюють рахунок,а потім забивають ще два голи у ворота своїх суперників-4:2 на користь команди ДЮСШ с.Заріччя.І хоча гольові моменти мали ще обидві команди-рахунок так і не змінився.
  Отже,вигравши фінальну гру з рахуноком 4:2 команда ДЮСШ с.Заріччя стає переможцем ювілейного,п”ятого за рахуноком розіграшу відкритого кубка м.Надвірна з міні-футболу серед дитячих команд,встановленого районною організацією партії ВО”Батьківщина” (голова Ігор Писклинець).
  Після закінчення фінальної гри відбулось урочисте нагородження команд-призерів,яке проводили голова Надвірнянської районної державної адміністрації Ігор Писклинець,керівник виборчого штабу БЮТ,депутат районної ради Дмитро Підхомний та голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко.
  За зайняте четверте місце грамотами були нагороджені гравці команди „Карпати”:Василь Гунда,Антон Рудак,Андрій Чичотка,Іван Іванюк, Володимир Юрчилюк,Андрій Клюба,Ярослав Рогів,Іван Браїк, Сергій Великий та капітан команди Ігор Огерук (тренер Максим Нестеренко).
  Бронзові медалі та дипломи отримали футболісти фитьківського „Сокола”-
Мар”ян Дмитрук,Василь Дереш,Степан Гавриленко,Денис Середюк,Василь Максімко,Василь Балабан,Андрій Максімко,Іван Багрійчук,Дмитро Бакота та капітан команди Іван Олійник (тренер Андрій Ерстенюк).
  Фіналісти-команда ДЮСШ с.Стримба отримала срібні медалі та дипломи.В складі команди грали-Михайло Рудак,Віталій Онуфрак,Іван Пинчук,Михайло Ерстенюк,Іван Павлюк,Ярослав Ерстенюк,Василь Василаш,Віктор Шуфлін,Олексій Лейбюк та капітан команди Іван Калиній (тренер Іван Тимінський).
  А найбільше нагород випало на долю переможців-команди ДЮСШ с.Заріччя-це чудовий кубок,шкіряний футбольний м”яч,золоті медалі та дипломи.Наводимо склад команди-переможця-Петро Масевич,Віталій Гуменюк,Ігор Слюсарський,Іван Шовгенюк,Ярослав Вацик,Василь Абрамюк,Назар Гуменюк,Василь Вацик,Микола Олінчук та капітан команди Іван Холошнюк (тренер Святослав Масевич).
  Крім цього організатори змагань визначили кращих граців у наступних номінаціях-воротар Петро Масевич (ДЮСШ с.Заріччя),захисник Антон Рудак („Карпати”м.Надвірна),нападник Василь Дереш („Сокіл”с.Фитьків) та кращий гравець турніру Ярослав Ерстенюк (ДЮСШ с.Стримба).
  Не залишилися осторонь і постійний спонсор різноманітних змагань з міні-футболу директор ресторану „Карпати” Василь Кузюк,який вручив всім учасникам фінальної частини змагань прохолодні напої,а для потреб районної федерації міні-футболу виділив шкіряний футбольний м”яч.
  Організатори розіграшу кубка ВО”Батьківщина”Ігор Писклинець та Дмитро Підхомний за значні особисті внески в розвиток дитячого міні-футболу в Надвірнянському районі нагородили почесними грамотами наступних людей-директора ПП”ПоліКРОК” Анатолія Косована,директора кафе ”Затишок” Світлану Гладишко,голову районної федерації міні-футболу Віктора Татаренко,футбольних тренерів Святослава Масевича(с.Заріччя),Івана Тимінського (с.Стримба).
  Своїми думками про розіграш кубку ВО”Батьківщина” поділилися:

Ігор Писклинець-вже на протязі п”яти років ми проводимо відкритий розіграш кубка м.Надвірна з міні-футболу.Сьогоднішній турнір,як і завжди,пройшов на високому рівні.Панувала дружелюбна атмосфера,рівень команд значно підріс,напруга в кожній грі-адже практично всі учасники показали хорошу змістовну гру.
  Я,як бувший футболіст,з задоволенням сприймаю всі пропозиції по організації різноманітних змагань з міні-футболу,які традиційно проходять в нашому районі.По кількості подібних змагань наш Надвірнянський район кращий в області.
  Мені відомо,що до кінця 2009 року пройде ще не менше 10 дитячих турнірів з міні-футболу, і я з свого боку завжди надам належну підтримку і допомогу, щоби подібні змагання проходили якомога частіше.
  Всім учасникам змагань бажаю і надалі посилено тренуватися,підвищувати рівень своєї футбольної майстерності,змагатися у чесній спортивній боротьбі.Думаю,що з цих дітей хтось обов”язково себе проявить на більш високому рівні,всі підстави для цього у них є.Щастя вам,наснаги та успіхів у навчанні,спорті та особистому житті.

Дмитро Підхомний-особисто мені турнір дуже сподобався.Всі ігри проходили у наполегливій, безкомпромісній боротьбі.Які пристрасті,які емоції вирували на майданчику-це треба було бачити! Напруга майже у кожній грі,учасники змагаються з подвійною самовіддачею-все це заряджало як самих гравців,так і численних вболівальників.
  Хочу запевнити,що і в майбутньому будемо фінансово підтримувати дитячі змагання з міні-футболу, адже ці діти-надія України на майбутнє.
  Сподобалось мені і чітке суддівство арбітрів Віктора Татаренко та Миколи Ясінського,які впевнено провели досить нелегкі матчі,особливо у фінальній частині.
  Одним словом-все було організовано і проведено на найвищому рівні,дані змагання стали справжнім святом дитячого міні-футболу.
  Бажаю всім учасникам турніру і надалі посилено тренуватись,підвищувати майстерність і у наступних змаганнях прагнути тільки до перемоги.

Віктор Татаренко-це вже п”ятий турнір з міні-футболу,який районна федерація міні-футболу провела спільно з районною організацією партіі ВО „Батьківщина”.Маю тверду впевненість у тому,що наша співпраця буде продовжуватись і надалі.
  Трохи про плани на майбутнє-на черзі будуть змагання для дітей віком до 15 років,в яких пообіцяли взяти участь команди з Польщі та м.Львова,окрім них будуть грати і дві надвірнянські команди.У майбутньому розширимо кількість учасників до 6,а може і до 8 команд.
  Також  відбудуться і заплановані раніше розіграші кубка „Карпатські зорі”,кубка газети „Народна воля”,який буде присвячено міжнародному дню солідарності журналістів,кубка ТРК”Надвірна”,який буде присвячено Всесвітньому дню телебачення та інше.
  На жаль,до цих пір ще незрозуміло чи відбудуться розіграші кубка Студентського братства та кубка РЦ СССДМ,які ми традиційно проводили у минулі роки.Особисто я прикладу всі зусилля для того,щоби всі минулорічні змагання були проведені і в 2009 році.
  До нових зустрічей на міні-футбольному майданчику.





Кубок ВО"Батьківщина"2009
Переглядів: 2586 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
07.08.2009
1. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Доки буде Татаренко, доти і будуть такі турніри, адже й при наявності спонсорів не кожен візьметься за організаторські моменти. Моя думка - районний міні-футбол тримається на особистості Віктора Татаренка.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Серпень 2009  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів