Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2009 » Липень » 25 » ДЮСШ с.Стримба володар кубка ресторану "Карпати"
14:51
ДЮСШ с.Стримба володар кубка ресторану "Карпати"

На протязі двох днів на стадіоні „Нафтовик” відбувалися змагання з міні-футболу на кубок ресторану „Карпати”,який розігрували дитячі команди віком до 13 років з Надвірнянського району.
  За жеребкуванням команди були розподілені на дві групи,де змагалися за коловою системою кожен з кожним задля визначення півфіналістів.
 У першій групі команди „Нива”с.Гаврилівка та „Факел”с.Середній Майдан були сильнішими за ДФК ”Атаку”с.Гвізд та „Сокіл”с.Фитьків.
  А з другої групи до півфіналу вийшли команди ДЮСШ с.Стримба та „Барселона” м.Надвірна,які випередили ДЮСШ с.Заріччя,та „Едельвейс”м.Надвірна.
  Наступного дня відбулася фінальна частина змагань.У першій півфінальній грі зустрілися команди „Нива”с.Гаврилівка та „Барселона” м.Надвірна.
  З перших хвилин гри ініциативою заволоділи надвірнянці,і вже на перших хвилинах гри після красивої комбінації Юрій Кисляк відкриває рахунок-1:0 на користь „Барселони”.Але гаврилівські футболісти не знітилися і почали штурм воріт надвірнянців,і буквально на протязі декількох хвилин забивають
два голи і виходять вперед-2:1. на користь вже гаврилівської команди.Але під завісу першого тайму нападник „Барселони” Роман Дитко зрівнює рахунок 2:2 і команди йдуть на перерву.А після перерви знову проявив високу індивідуальну майстерність Роман Дитко,який тричі використовував гольові
моменти,причому всі три рази він переправляв м”яч у ворота гаврилівської команди після витончених передач Сергія Великого.
  Отже,підсумковий результат 5:2 на користь надвірнянців,і вони у фіналі.
  А другий півфінал між „Факелом” з Середнього Майдану та ДЮСШ с.Стримба виявився небагатим на гольові моменти,тому,обидві команди більше дбали про оборону своїх воріт,ніж про атаку чужих.І лише під завісу першого тайму нападник команди ДЮСШ с.Стримба Олег Гречко використав чи не єдину помилку у діях захисту команди „Факел” і забив гол у ворота суперників-1:0 на користь хлопчиків зі Стримби.
  У другій половині гри загалом точилася рівна гра,хоча гольових моментів не побільшало тому що захист обох команд діяв набагато впевненіше ніж напад.Таким чином до фінального свистка рахунок так і не змінився-1:0 на користь ДЮСШ с.Стримба і вони теж виходять до фіналу.
  Після деякої перерви відбулася гра за третє місце,де зустрічалися команди „Факел”с.Середній Майдан та „Нива”с.Гаврилівка.Обидві команди почали гру стрімкими атаками на ворота суперників,і голи почали забиватися з перших же хвилин.Спочатку гравці з Середнього Майдана забивають два голи у ворота своїх суперників,але коли до закінчення першого тайму залишалися лічені хвилини,вони ж порушують правила під час атаки гаврилівської команди-грають рукою,і арбітри призначають 6-метровий штрафний удар.Чіткий удар нападника гаврилівської команди Руслана Гринчака і розрив у рахунку скорочується-2:1.
  Після перерви більше почали атакувати гаврилівські хлопчики,але допустивши декілька поилок в обороні вони пропускають ще три голи у свої ворота. І лише при рахунку 5:1 на користь середньомайданського „Факела” гравці гаврилівської команди спромоглися відквитати один гол.
  Фінальний свисток свідчить про перемогу команди”Факел” з рахунком 5:2,і вона стає бронзовим призером розіграшу кубка ресторану „Карпати”.
  Ну а фінальна гра між надвірнянською „Барселоною” та ДЮСШ с.Стримба по своїй напрузі і драматизму перевершила всі сподівання численних глядачів,які були присутні на фінальній частині змагань.Це був справжній футбольний трилер.
  Більшість шанувальників міні-футболу була впевена в перемозі надвірнянської команди,що і підтвердив швидкий гол Романа Дитка-1:0 на користь „Барселони”.
  Але хлопчики зі Стримби з кожною хвилиною створювали все більше загроз біля воріт надвірнянської команди,почали точніше розігрувати свої комбінації,що зрештою принесло свої плоди-два голи після передач з флангів і рахунок вже 2;1 на їх користь.Після перерви надвірнянці міняють воротаря
і починають посилено штурмувати ворота своїх суперників,але знову дві прикрі помилки у захисті-і рахунок вже 4:1 на корист ДЮСШ с.Стримба.
  І тут нарешті надвірнянська команда проявила свій бійцівський характер,волю до перемоги,технічну майстерність,на що і розраховували їх численні шанувальники і розпочала справжній штурм воріт своїх суперників.Численні флангові атаки,небезпечні простріли на ворота,нарешті передача на Романа
Дитка,який обігрує двох суперників і точним ударом у дв”ятку забиває красень-гол -4:2.Буквально через хвилину потужний удар Сергія Великого,але м”яч влучає у перекладину,намагається добити м”яч Юрій Кисляк,але стримбівську команду рятує воротар,який відбиває м”яча на кутовий.
  Подача у центр,м”яч відкидають під удар Роману Дитку і штанга рятує стримбівську команду від гола.Знову атака „Барселони”,рикошет від захисника і Роман Дитко влучає у ворота-4:3.Здається ще трохи і рахунок буде зрівняно,адже гра ведеться на половині поля команди з с.Стримба.Небезпечно б”ють по воротам суперників Сергій Великий та Роман Дитко,але м”яч уперто не бажає залетіти у ворота.Захисники стримбівської команди буквально лягають під удари,приймаючи їх на себе.Ще раз влучає у поперечку Сергій Великий,але час невлинно спливає.
  Фінальний свисток застає надвірнянську „Барселону” у черговій атаці на ворота суперників-але все-гра зроблена.З рахуноком 4:3 перемогу а з нею і кубок ресторану „Карпати” здобуває дружна команда ДЮСШ с.Стримба.
  Після закінчення фінальної гри відбулось урочисте нагородження команд-призерів розіграшу кубку ресторану „Карпати”,яке проводили директор ресторану „Карпати” Василь Кузюк,директор ТРК ”Надвірна” Богдан Климковецький та почесний гість турніру випускник відомої на цілий світ футбольної школи імені Михаїла Месхі,що знаходиться в столиці Грузії м.Тбілісі,відомий грузинський письменник і драматург Рагулі Власідзе.
   За зайняте четверте місце грамоти отримали гравці команди „Нива” с.Гаврилівка-Роман Гараздюк, Василь Сідляр,Роман Пилип”як,Микола Микитин,Олег Бережан,Віктор Гвоздянчук,Назар Лацко,Віктор Даців,Василь Шевченко та капітан команди Руслан Гринчак (тренер Ігор Сметанін).
   Бронзові медалі та дипломи третього ступеня були вручені гравцям команди „Факел”с.Середній Майдан.Наводимо склад команди-Олег Вівчарик,Дмитро Андрейчук,Андрій Личківський,Іван Круль, Андрій Кметюк,Володимир Федюк,Андрій Бевзюк,Віталій Рогаль,Іван Олійник та капітан команди Володимир Кметюк (тренер Володимир Михальчук).
   Друге призове місце,а з ним срібні медалі та дипломи другого ступеня отримала команда „Барселона” м.Надвірна-Василь Стрипа,Антон Гнідик,Андрій Глов”як,Богдан Николайчук,Ігор Паньків,Юрій Кисляк,брати Володмир та Ростислав Андрусяки,Сергій Великий та капітан команди Роман Дитко (тренер Володимир Перегінчук).
   А володарем кубка ресторану „Карпати” стала команда ДЮСШ с.Стримба-Юрій Струк,Олег Непеляк,Михайло Рудак,Михайло Микитин,Василь Стефанюк,Володимир Зубко,Віктор Будзак,Олег Госедло,Василь Ломпас та капітан команди Олег Гречко (тренер Іван Тимінський).
   Переможця було вручено кубок,футбольний м”яч,золоті медалі та дипломи першого ступеня.
   Як і завжди організатори турніру визначили кращих граців у чотирьох номінаціях-воротар Дмитро Андрейчук („Факел”с.Середній Майдан),захисник Олег Непеляк (ДЮСШ с.Стримба),нападник Роман Дитко („Барселона”м.Надвірна) та кращий гравець турніру Сергій Великий („Барселона”Надвірна).
   Крім цього,за активну пропаганду здорового способу життя серед дітей та юнаків в Надвірнянському районі почесний гість розіграшу кубка ресторану „Карпати” відомий грузинський письменник та драматург Рагулі Власідзе нагородив почесними грамотами тренера команди ДЮСШ с.Стримба Івана
Тимінського,генерального спонсора-директора ресторану”Карпати” Василя Кузюка,директора  ПП”ПоліКРОК” Анатолія Косована,голову раойнної федерації міні-футболу Віктора Татаренко,директора ТРК”Надвірна” Богдана Климковецького,та постійного арбітра дитячих турнірів з міні-футболу Миколу Ясінського.
   Окрему подяку висловили колективу газети „Народна воля” (головний редактор Іван Гриджук, відповідальний секретар Микола Питлюк) та директору стадіону „Нафтовик”Мирославу Лютаку,завдяки старанням якого були капітально відремонтоані футбольні ворота на штучному майданчику для міні- футболу.
   Своїми враженнями від побаченого з нами поділилися:

Рагулі Власідзе-дуже вдячний організаторам турніру за запрошення на це свято дитячого міні-футболу.Передивився всі чотири гри фінальної частини змагань-це просто супер!А сама фінальна гра,в якій вирішуівалась доля кубка ресторану „Карпати”-це щось неймовірне!Які емоції,напруга, бажання перемогти,боротьба з першої до останньої хвилини-описати словами перебіг подій неможливо, це треба було бачити.Час фінальної гри пролетів,як одна хвилина,бо всю гру на майданчику вирували такі пристрасті-що важко щось і сказати,бо ми – глядачі подумки повністю були на полі і якби у самій грі.
   Мені особисто дуже сподобалась надвірнянська команда „Барселона”,а особливо її гравці Роман Дитко та Сергій Великий,і я,як бувший футболіст і гравець зі стажем можу запевнити,що на цих хлопчиків очікує велике майбутнє.
   Тому,що якщо в цьому віці у них вже така майстерність,впевненість у своїх діях,чудове бачення поля,технічні дії на такому рівні-то з набуттям відповідного досвіду вони далеко підуть у плані футбольної кваліфікації.
   Я не здивуюсь,якщо через декілька років вони будуть захищати честь України на міжнародних змаганнях.
   І не біда,що надвірнянська команда поступилася у фінальній грі,на мою думку їм просто фатально не щастило,тому я маю велику надію на те,що на наступному турнірі надвірнянці обов”язково будуть першими.
   А переможцям-команді ДЮСШ с.Стримба бажаю підтримувати свою майстерність на такому ж високому рівні,показувати свою силу і міць на наступних змаганнях,що будуть проходити у чудовому місті Надвірна,всі шанси для цього у них є.
   Хочу передати всім учасникам турніру,всім глядачам,вболівальникам найщиріші привітання від грузинського народу,який я маю честь представляти в Україні.
   Маю надію на те,що ми ще не раз зустрінемось як на подібних змаганнях,так і у житті.І насамкінець розкрию невелику таємницю-сумісно з районною федерацією міні-футболу плануємо в 2009 році провести розіграш кубка україно-грузинської дружби з міні-футболу серед дитячих команд віком до 13 років,так що наступна зустріч не за горами.

Василь Кузюк-на мою думку турнір вдався,адже його учасники залишились задоволеними.Перемошці отримали відповідні призи і нагороди,а команди, які програли-повинні зробити відповідні висновки зі своїх поразок і більшретельніше підготуватись до наступних змагань.
   Моя співпраця з районною федерацією міні-футболу успішно продовжуєть-ся,на черзі розіграш кубка „Карпатські зорі”,кубка ТРК ”Надвірна”,кубка газети „Народна воля”,кубка до Дня Святого Миколая,які обов”язково відбудуться в цьому році.
   Плануємо залучити до участі у наступних змаганнях команди з Пасічної,Верхнього Майдану, Молодкова- тобто тих населених пунктів району,які ще не брали участь у подібних змаганнях на штучному майданчику,який знаходиться на стадіоні „Нафтовик”.
   Організаційна робота у цьому плані вже триває,так що зовсім скоро ми знову побачимось на наступних змаганнях,які відбудуться в кінці липня.
   А всім спортсменам хочу побажати успіхів у навчанні та спорті, наполегливо працювати над підвищенням своєї майстерності та досягати якомога вищих результатів.

Богдан Климковецький – колектив ТРК”Надвірна”,який я очолюю тривалий час,завжди з розумінням ставився до різноманітних дитячих змагань.Ми завжди намагаємось доводити до наших глядачів інформацію про дитячі змагання з міні-футболу,які досить часто проходять у нашому місті.Я особисто спостерігаю за футбольними баталіями вже тривалий час і бачу,що рівень майстерності команд-учасниць зростає,всі зустрічі проходять у гострій напруженій боротьбі-і це дуже добре.
   Маю надію,що подібні змагання і далі будуть проходити у нашому місті.
   Цього разу приємно здивувала команда „Факел” з с.Середній Майдан,яка вперше взяла участь у подібних змаганнях і відразу посіла призове третє місце.Тепер ці хлопчики повинні би посилити свою гру,і у наступних змаганнях поборотися за перемогу.
   Думаю що учасники цих змагань ще не раз зустрінуться на футбольному майданчику,і у чесній спортивній боротьбі визначать найсильнішу команду.
   І саме ці змагання дадуть їм необхідну для майбутнього волю до перемоги,боротьбу до останньої хвилини у кожній зустрічі,фізичну закалку та наснагу-адже саме у подібних турнірах спалахують майбутні зірки українського футболу,які будуть прославляти Україну на цілий світ.

                    Прес-служба районної федерації футболу 




Кубок ресторану "Карпати"-2009
Переглядів: 2891 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2009  »
НдMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів