Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2009 » Липень » 20 » Несподівана перемога ланчинського "Прикарпаття" у Фитькові.
09:08
Несподівана перемога ланчинського "Прикарпаття" у Фитькові.


юнаки-2:2 (Дереш В.20,Дутчак А.56 - Марусин В.63,Гресько І.65)
дорослі-3:2(Білоус В.15(п),49,Голіней М.17 - Дмитрук Д.75,Дмитрук М.85)

Похмурого недільного дня вболівальники у мальовничому Фитькові мали змогу спостерігати два дуже інтригуючі матчі. Ігровий день розпочинали юнацькі склади. Інтрига заключалась в тому, що ланчинські хлопчики приїхали в ролі явного фаворита матчу, адже на той час перебували на другому щаблі турнірної таблиці. Хлопці ведуть запеклу боротьбу з битьківськими, тарновицькими і тисменичанськими однолітками за лідерство у лізі (до слова сказати гру демонструють непогану) для них кожне очко важливе. Це усвідомлювали місцеві хлопчики, але і їм потрібні були очки, адже міцно засівши на передостанньому місці, рахують шість очок відриву до наступного за рейтингом парищенського "Колоса", намагаючись хоча б зрівнятися в очках.
                             Гра видалась чудова і видовищна. Ті вболівальники, що планували приходити лишень на дорослих багато втратили, адже місцеві юнаки потішили якістю гри, але на жаль не результатом. Перший тайм (зрештою як і увесь матч) проходив під диктовку місцевих вихованців. Далася взнаки зміна тактичної побудови гри. Схему 4-4-2 було замінено на 4-5-1. Особливо слід відзначити Володимира Середюка, Михайла Балабана і Юрія Яніцького на позиції центральних півзахисників, Сергія Дмитрука на позиції заднього, Степана Поповича - правого захисника і Олега Шелефонтюка, що зіграв лівого хава та й звичайно центрального нападника Василя Дереша. Останній і забив перший гол після пасу Михайла Балабана на 20 хвилині. Після цього фитьківчани ще активніше забігали, але рахунок першого тайму залишився незмінним 1:0. В другому таймі 20 хвилин точилася запекла боротьба в котрій потрібно відмітити хорошу гру захисної лінії гостей, однак на 56 хвилині Андрій Дутчак - лівий хав господарів, котрий щойно вийшов на заміну вміло зіграв на добиванні і збільшив перевагу до 2:0. До того ж господарі отримали козир у вигляді вилучення правого хава гостей на 58 хвилині. Однак, не даремно ж ланчинські юнаки лідери чемпіонату - на 63 і 67 хвилинах Володимир Марусин та Іван Гресько відповідно забивають голи і зрівнюють рахунок. Можна сказати, що фінальний результат дуже втішив гостей, а от місцеві хлопчики залишились розчарованими. Тим більше перед матчем з юнаками каміннецької "Олімпії". Але цим і цікавий районний юнацький чемпіонат, а особливо цьогорічний - де відверто слабких суперників немає.
                             Матч дорослих складів здивував всіх вболівальників (особливо ланчинських), що перебували на трибунах. Місцева команда, відверто кажучи, діяла надто мляво. Особливо не вдавалися удари по воротам (перекладина не раз рятувала ворота гостей). На особливу увагу заслуговувала гра лідера команди господарів Мирона Дмитрука (особливо на думку ланчинських вболівальників серед яких перебував автор) а за гостей змістовну і впевнену гру продемонстрував ветеран команди Василь Білоус, котрий і став героєм матчу - він забив два м'ячі. На 15 хвилині, реалізувавши пенальті (до того ж дуже сумнівне) і на 49 хвилині, пробивши з-за меж штрафного майданчика. Михайло Голіней забивав на 17 хвилині, скориставшись з помилки воротаря (не зафіксував м'яч міцно в руках після прострілу гостей), а отже, на 50 хвилині матчу рахунок вже був 0:3. Зійшло сонечко і господарі спохватились - 75 хвилина Дмитро Дмитрук 1:3, 85 хвилина Мирон Дмитрук 2:3…але на жаль "дотиснути" часу не вистачило - 2:3 перемогу святкували "Прикарпаття" з Ланчина. Слід зазначити хороший рівень волосівського судді Петра Гродзіцького (за винятком пенальті на 15 хвилині). Прикра втрата очок заставить місцевих улюбленців проаналізувати причини і порадувати активнішою грою.


                             

"Сокіл"Фитьків-"Прикарпаття"Ланчин
Переглядів: 1207 | Додав: wert | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
08.08.2009
4. Petya Zaharchuk (M1ST1C) [Матеріал]
Forvard чуєш суддя вам мішав мені взагалі жовту дав за ніщо angry
Piterfm ти сам за кого граєш????

23.07.2009
tongue

23.07.2009
Яка несподівана перемога? Якийсь Фитьків хотів виграти? та ніколи цього не буде... Закономірна перемога Ланчина. Те що ми на дні турніру це ще нічого не означає.

22.07.2009
1. Forvard [Матеріал]
Сокіл грав,наполовину у резервному складі і суддя в деяких моментах себе дивно поводдив.Але буде ще матч відповідь.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2009  »
НдMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів