Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2009 » Липень » 13 » Чемп району,1 ліга,наявні результати
07:12
Чемп району,1 ліга,наявні результати

10-тур 12 липня


"Підгір"я"Назавизів-"Сокіл"Фитьків

юнаки-1:5,
дорослі-0:1,матч був зупинений;

"Прикарпаття"Ланчин-"Лістер"Лісна Тарновиця

юнаки-3:3,
дорослі-0:2;

"Нафтовик"Битків-"Олімпія"Камінне

юнаки-3:1,
дорослі-2:2;

"Нива"Гаврилівка-ФК"Тисменичани"

юнаки-1:0,
дорослі-0:4;

"Колос"Парище-ФК"Красна"

юнаки-2:1,
дорослі-9:4;

ФК"Перерісль"-"Дружба"Волосів

юнаки-4:0,
дорослі-1:3;
Переглядів: 1443 | Додав: garik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
16.07.2009
1. Sokil [Матеріал]
Момент істини у Назавизові .

Арбітр матчу : Дмитро Прокопечко ( Насос )
Хоча матч відбувався у велике свято святих Петра і Павла , але Назавизів виявився зовсім не святковим і не гостинним . Можливо , на це мала вплив погода : свинцеві хмари , холодний осінній дощ з вітром , а також « незатиш-ність » та вічно поганий стан назавизівського стадіону і поведінка їхніх вбо-лівальників . Хтось дуже влучно сказав про назавизівських вболівальників : « є в районі дурні села , але Назавизів тут перший , бо якщо в тих селах на п’ятьох припадає один ідіот , то тут ідіот по через одного , тобто кожен дру-гий » .
Матч юнацьких складів відбувався в порівняно спокійній обстановці . Юнаки « Сокола » приємно здивували ( бо після дев’яти турів , показуючи не зіркову , але добротну гру , вони розташовувалися на передостанньому щаблі в турнірній таблиці ) – здобули переконливу перемогу у зовсім непоганої юнацької команди Назавизова . Рахунок був відкритий соколятами при до-сить курйозних обставинах : В. Дереш , обігравши воротаря господарів пробив у порожні ворота … М’яч спокійно закочувався собі у ворота , але на лінії воріт … несподівано з’явився пес і зупинив м’яч на самісінькій лінії ! Арбітр само собою цей гол зарахував і це почало « заводити » назавизівських вболівальників , особливо одного з їхніх спонсорів І . Голинського . Після цього юні футболісти « Підгір’я » рахунок зрівняли , але це все ж був не їх день . Футболісти « Сокола » відзначилися ще чотири рази , причому їхній перспективний нападник Василь Дереш зробив у цьому матчі хет – трик .
Матч основних складів розпочався з того , що команда господарів вийшла на поле у складі тільки восьми футболістів , але на протязі 7-10 хвилин вони вже грали в плвному складі . Можливо назавизівські футболісти цим вчин-ком несерйозно віднеслися до команди гостей , за що були покарані швидким голом : швидкий нападник « Сокола » вийшовши віч на віч з воротарем заби-ває в нижній правий кут . Після цього гра вирівнялася і продовжувалася на зустрічних курсах . В другому таймі назавизівсьлкі футболісти стали агресив-нішими і їхня гра стала переходити в грубість , дуже часто доводилось вибі-гати на поле лікарю . Гра спокійно добігала свого кінця : Назавизів атакував , а Фитьків майстерно захищався ( причому Фитьків грав у « аварійному скла-ді » ) та вміло контратакував і « чудеса у рамці » творив кіпер « Сокола » Іван Криска … І десь за 15 хвилин до кінця поєдинку у « всій своїй красі » ( підтвердили свій багаторічний почерк , якщо хочете « назавизівський менталітет » ) вболівальники « Підгір’я » . Хтось із них вдарив бокового арбітра ( від Фитькова ) , виразивши незгоду з його діями . Арбітр матчу зреагував дуже вчасно і принципово – негайно зупинив матч .
З приводу поведінки вболівальників Назавизова федерації футболу треба вже приймати серйозніші рішення , ніж штраф та дискваліфікація стадіону на одну гру . Такі неподобства у них відбуваються не вперше , можна сказати систематично . За таке , наприклад , стадіон можна дискваліфікувати до кінця сезону .
Багато зацікавлених людей у період , коли Назавизів був лідером чемпіо-нату , робили припущення , що це лідерство є явищем тимчасовим . І от – момент істини для Назавизова почав наступати в останніх турах чемпіонату .
Перемог потрібно досягати у чесній боротьбі , а не бійкою , скверно-слів’ям та загальною агресією !


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2009  »
НдMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів