Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2009 » Липень » 3 » «Нафтовик» - «Бескид» (Надвірна) 2:0 (1:0)
08:25
«Нафтовик» - «Бескид» (Надвірна) 2:0 (1:0)

                               2:0          
02 липня 2009 року. 17:00. Долина. Стадіон «Нафтовик». 300 глядачів. Хмарно, +25. Оцінка поля – 4.
Судді: Олег Музика – ІІ категорія, Мирослав Шевчук – ІІ категорія, Віктор Юзик – І категорія.
Долина: 1. Дутчак 2. Василів (16. Гайнюк 46) 3. Гошовський (к) 4. Громоляк 5. Рошко 7. Кузьо 9. Клебан  10. Мацевич (15. Петрушка 55) 11. Копистянський (17. Голик 73) 13. Сайчишин 14. Стефанишин
Запасні: 12. Гала 6. Вецко 18. Халацький
Надвірна: 1. Яковійчук 2. Ільницький (6. Капущак 46) 13. Хомик 4. Слободян 7. Боднар 8. Крук 16. Данилюк 12. Пилип’юк 15. Прокоп 9. Вонс (к) 11. Максимюк (10. Романчук 59)
Запасні: 21. Ключівський 5. Павлюк 3. Сачук
Голи: Стефанишин 8 хв. (1:0), Гайнюк 63 хв. (2:0)
Попередження: Мацевич 57 хв., Стефанишин 58 хв., Гошовський 66 хв. – Боднар 88 хв.

На стадії ¼ фіналу Кубка Івано-Франківщини жереб звів долинську команду з надвірнянським «Бескидом». Враховуючи той факт, що «Нафтовик» в чемпіонаті області грає дуже погано, а також те, що долиняни два місяці тому поступилися «Бескиду» на власному полі з рахунком 0:4, окрім самих відданих фанатів команди, в перемогу ніхто не вірив. Напевно з таким «шапкозакидацьким» настроєм їхали в Долину і надвірнянські футболісти. Якщо порівнювати склади команд в матчах на першість області та сьогоднішній, то суттєвих змін в складах обох команд не відбулося.

Вже з стартових хвилин «Нафтовики», які грали в біло-чорній формі, захопили ініціативу. Перший небезпечний момент відбувся на 3-й хвилині, коли Микола Копистянський навішував в карний майданчик гостей. А вже на 8-й хвилині «нафтовики» відзначились. Затяжна атака лівим флангом завершилась точною передачею в центральну зону перед штрафним майданчиком на Ігора Стефанишина. Ігор без роздумів пробив сильно і точно, 1:0.
Після забитого м’яча «Нафтовик» не віддав ініціативу гостям, а навпаки ще збільшив тиск на ворота господарів, внаслідок чого гості стали провалюватись в обороні. В середині першого тайму тільки поперечина врятувала ворота «Бескида» після удару Миколи Копистянського з гри. Ще в кількох моментах, після вдалих проходів флангами, долиняни були трохи не точні на завершальній стадії. А от гості за весь перший тайм не провели жодної осмисленої атаки.

В другому таймі хід гри не змінився. «Нафтовик» знову переважав своїх суперників. Вже в стартові 15-ть хвилин рахунок міг подвоїтися після ударів Івана Клебана, Ігора Стефанишина, Миколи Копистянського з штрафного.
На 63-й хвилині «Нафтовик» відзначився вдруге. Після помилки центральних захисників і втрати м’яча, Олег Петрушка вийшов сам на сам з воротарем гостей, та в останній момент якось незграбно обробив м’яч внаслідок чого захисники його наздогнали. Олег вирішив пробити по воротах з меж штрафної, але м’яч влучив в когось захисників. Атака на цьому не завершилась, Олег зумів підібрати відскок і відпасувати на набігавшого по лівому фланзі Дмитра Гайнюка. Дмитро зупинив м’яч на куті воротарського майданчика і другим дотиком відправив «смугастого» поміж ніг воротарю, 2:0.
Такий рахунок точно не входив в плани «Бескида», тому команда пішла відіграватись, однак атаки надвірнянців особливих загроз не несли. В свою чергу, «Нафтовик» відзначитись, ще як мінімум один раз. Іван Клебан відібравши м’яч в захисника перекидував воротаря, який вийшов з воріт, але м’яч в кількох сантиметрах розійшовся з правою хрестовиною.
Перемога красива та впевнена. Однак зіграно тільки перший матч і розслаблятись ще рано.

Команду, яка вийде до пів-фіналу визначить матч-відповідь, який відбудеться 09 липня (четвер) в Надвірній.



Фотозвіт матчу"Нафтовик"Долина
Переглядів: 1214 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
03.07.2009
1. Antibob [Матеріал]
Нема нічого дивного в цій поразці. Бо, як мені відомо, боби сказали, що не заплатять ні копійки команді за даний матч.. От хлопці і вийшли побігати для себе, без відповідальності за результат. Якшо результат не потрібний керівництву, то навіщо він футболістам, які хочуть заробити якусь копійку. З таким настроєм на кубок треба було вилітати відразу, а не доходити до чвертьфіналу, де попався один з найслабших в області суперників.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2009  »
НдMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів