Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2009 » Квітень » 22 » Білі Ослави,Заріччя-хто наступний?
00:17
Білі Ослави,Заріччя-хто наступний?
На протязі двох днів на міні-футбольному майданчику зі штучним покриттям, що знаходиться на стадіоні "Нафтовик" проходив розіграш кубку "Кришталевий пролісок" серед дитячих команд.Це був другий турнір з серії дитячих турнірів з міні-футболу,запланованих на 2009 рік.
У змаганнях взяло участь 8 команд,які були розподілені на дві групи і змагались за коловою системою кожен з кожним задля визначення півфіналіста.
  Наводимо підсумкову таблицю першої групи :

c.Битків-с.Фитьків-3:3
с.Білі Ослави-ДФК"Атака-2"-3:3
с.Фитьків-с.Білі Ослави-2:0
ДФК"Атака-2"-c.Битків-1:7
c.Битків-с.Білі Ослави-4:2
с.Фитьків-ДФК"Атака-2"-3:2

1.c.Битків         3 2 1 0 14-6(+8) 7
2.с.Фитьків       3 2 1 0 8-5 (+3) 7
3.с.Б.Ослави     3 0 1 2 5-9 (-4) 1
4.ДФК"Атака-2" 3 0 1 2 6-13(-7) 1

Отже,до півфіналу вийшли команди с.Битків та с.Фитьків.Треба відмітити і той факт,що переможці розіграшу кубка"Весняна перлина" команда з Білих Ослав цього разу навіть не вийшла з групи.Що стоїть за невпевненим виступом білоославських футболістів-сказати важко,можливо недооцінка
суперників,можливо самовпевненість,але сталося-так як сталося.
  Наводимо підсумкову таблицю другої групи :

ДЮСШ м.Надвірна-с.Заріччя-4:4
с.Стримба-ДФК"Атака-1"-0:0
с.Заріччя-с.Стримба-2:2
ДФК"Атака-1"-ДЮСШ м.Надвірна-0:7
ДЮСШ м.Надвірна-с.Стримба-2:2
с.Заріччя-ДФК"Атака-1"-3:1

1.ДЮСШ м.Надвірна 3 1 2 0 13-6(+7) 5
2.с.Заріччя              3 1 2 0 9-7 (+2) 5
3.с.Стримба             3 0 3 0 4-4 (0)  3
4.ДФК"Атака-1"       3 0 1 2 1-10(-9) 1

  Тут доречно зауважити,що на минулому турнірі жереб також звів у одну групу саме ці чотири команди,але тоді не пощастило командам з Надвірної та Стримби,але зробивши правильні висновки з минулої невдачі надвірнянці вийшли до півфіналу з першого місця.
  А у вівторок 14 квітня була проведена фінальна частина змагань.
  У першому півфіналі зустрілися команди с.Заріччя та с.Битків.Двічі в першому таймі юні битківські футболісти виходили вперед,але зарічанці досить швидко відігрувались.А вже у другій половині гри зарічанські футболісти забили три голи у ворота суперників і впевнено перемогли 5:2.Отже,команда с.Заріччя у фіналі.
  Другу півфінальну гру більш впевнено розпочали надвірнянці-уже напочатку гри вони вели з рахунком 2:0 (голи забили Євген Гельон та Олег Нагорний).Але згодом Іван Олійник з с.Фитьків один гол відквитав.
У другому таймі гравці ДЮСШ м.Надвірна ще двічі вразили ворота своїх суперників і остаточно схилили шальки терезів на свою користь.У підсумку-впевнена перемога з рахунком 4:1 і вихід до фіналу.
  Після невеликої перерви відбулася гра за третє місце,в якій зустрічалися команди с.Битків і с.Фитьків.
Спочатку вперед вийшли футболісти з с.Битків,але на останній хвилині першого тайму,перериваючи гостру передачу з флангу,захисник битківської команди спрямовує м"яч у власні ворота-1:1.
  На початку другого тайму Ярослав Рогів виводить битківську команду вперед-2:1,і саме цей рахунок тримався до закінчення гри.Але за лічені секунди до фінального  свистка захисник битківської команди знову
зрізає м"яч у свої ворота-2:2.
  Отже,бойова ніч"я,і згідно регламенту команди пробивають по 5 шестиметрових штрафних ударів.І тут нарешті битківські футболісти довели свою перевагу-вони реалізували чотири пенальті,а їх суперники лише два.
Отже,за підсумковий рахунок 6:4(2:2 основний час) на користь команди с.Битків і вони займають третє місце.
  А у фінальній грі зустрілися старі непримиренні суперники-команди ДЮСШ м.Надвірна та с.Заріччя.У першому таймі точилася обережна гра від оборони з боку обох команд,які надіялися на помилку суперників, з рештою,
перший тайм так і закінчився- 0:0.У другому таймі гра проходила за тим самим сценарієм,але в середині тайму прикру помилку допустили надвірнянці-і рахунок стає 1:0 на користь сільських футболістів.Надвіряннці відразу
кинулись відіграватись,створили біля воріт суперників декілька небезепечних моментів,але впевнено діяв воротар зарічанців Петро Масевич.
  І все ж таки рахунок ще раз змінився-помилка надвірнянців у центрі поля-і футболісти з с.Заріччя забивають другий гол-2:0,а до закінчення гри залишилось дві хвилини.І хоча Олег Нагорний з команди ДЮСШ м.Надвірна
відквитав один м"яч,часу для подальших успіхів уже не залишилося. Футболісти з с.заріччя впевнено зігравши у захисті довели гру до переможного кінця-2:1 на їхню користь.
  Отже важка,але заслужена перемога,і "Кришталевий пролісок" їде у Заріччя.
  Відразу після закінчення фінальної гри було проведено нагородження команд-призерів,яке проводили спонсори даного турніру-регіональний представник страхової компанії ТАС Генадій Сушириба,приватний нотаріус Тарас Вірстюк,директор охоронної фірми "Січ" Володимир Нагорний та директор ресторану "Карпати" Василь Кузюк.За зайняте четверте місце грамоти отримали гравці команди с.Фитьків.-Мар"ян Дмитрук,Іван Нарожняк,Василь Дереш,Іван Олійник,Іван Багрійчук,Дмитро Бакота,Степан Гавриленко,Степан Приймак та капітан команди Денис Середюк.
  Бронзовими медалями та дипломами було відзначено юних битківських футболістів-Василя Гунду,Ярослава Рогіва,Івана Браїка,Івана Генюка,Андрія Клюбу,Володимира Юрчилюка,Володимира Максим"юка та капітана команди Андрія Коржа.
  Срібні медалі та дипломи дісталися фіналістам-гравцям команди ДЮСШ м.Надвірна-Миколі Дутчаку,Дмитру Кузюку,Євгену Гельону,Роману Дитку,Андрію Чичотці,Ігору Огеруку,Сергію Сапотюку,Андрію Менделюку,Івану Іванюку та капітану команди Олегу Нагорному.
  А найбільше нагород-це кубок "Кришталвевий пролісок",футболний м"яч,золоті медалі та дипломи отримали переможці-гравці команди с.Заріччя-Петро Масевич,Василь Вацик,Ярослав Вацик,Тарас Вацик,Андрій Гладиш,Олег Обідняк,Віталій Гуменюк,Назар Гуменюк,Остап Гринюк та капітан команди Іван Холошнюк.Керував діями зарічанської команди Святослав Масевич.
  Також було встановлено чотири індивідуальні призи,які отримали воротар Петро Масевич (с.Заріччя),захисник Андрій Клюба (с.Битків),нападник Іван Олійник (с.Фитьків),та кращий гравець турніру Олег Нагорний (ДЮСШ
м.Надвірна).Всі гравці були нагороджені пам"ятними призами та відповідними грамотами.
  Було відзначено і людей,які постійно співпрацюють з районною федерацією міні-футболу та надають різнобічну допомогу при проведенні різноманітних змагань з міні-футболу.Грамотами були нагороджені постійні спонсори-Василь Кузюк,Тарас Вірстюк та Володимир Нагорний,а також директор регіонального відділення страхової компанії ТАС Олександр Попович,директор ПП"Полікрок" Анатолій Косован,директор ТРК"Надвірна" Богдан Климковецький,директор Фитьківської ЗОШ 1-3 ст. Роман Писклинець,футбольні тренери Святослав Масевич (с.Заріччя),Віталій
Павлюк (с.Стримба) та Володимир Котик (с.Пнів).
  На думку організаторів турніру відмінно впоралися з своєю роботою суддівська бригада у складі Віктора Татаренка, та Миколи Ясінського,яких теж нагородили грамотами.
    Своїми думками від побаченого з нами поділилися:

Тарас Вірстюк-я завжди допомагаю при проведенні дитячих змагань з міні-футболу.Приємно подивитися на молодих хлопців у різнобарвній футбольній формі,які змагаються у чесній спортивній боротьбі.Можливо,хтось із сьогоднішніх учасників у недалекому майбутньому буде захищати честь нашого району на більш високому рівні,і особисто мені було дуже приємно.
  Користуючись нагодою,хочу подякувати директору ТРК"Надвірна"Богдану Климковецькому та редакції газета "Народна воля",зокрема головному редактору Івану Гриджуку та відповідальному секретарю Миколі Питлюку за своєчасне висвітлення дитячих змагань у ЗМІ.Кожній дитині приємно побачити себе по телебаченню і прочитати про себе та свою команду в газеті-це дає дітям ще більший поштовх до занять спортом та веденню здорового способу життя.

Святослав Масевич-нарешті наша зарічанська команда виграла змагання. Раніше ми постійно брали участь у різноманітних змаганнях з міні-футболу,але завжди зупинялися за крок від перемоги.Тепер будемо намагатися захистити своє звання переможців у наступних змаганнях.Для цього треба посилено тренуватися,залучати нових гравців для перегляду,щоби максимально посилити гру нашої команди.Обов"язково будемо брати участь у наступних турнірах.

Віктор Татаренко-закінчився другий за ліком турнір з міні-футболу для дитячих команд,які заплановані на 2009 рік.Змагання пройшли по традиційній схемі-8 команд розподілені на дві групи,для визначення учасників фінальної частини.Можливо,що літом будемо збільшувати кількість учасників до 10,але поки що такої можливості на має.
  Наступні змагання відбудуться у травні.Спочатку це буде кубок "Дружби"для дітей 1994-1996 р.н.,а приблизно через два тижні у змаганнях візьмуть участь діти 1996-1998 р.н. у розіграші кубку "Надія".
  Хочу подякувати всім учасникам,тренерам,спонсорам,представникам ЗМІ за максимальне сприяння для проведення змагань для дітей,надіюсь,що наша співпраця буде продовжуватись ще не один рік.











     

Переглядів: 3107 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
22.04.2009
1. Олександр (nrff) [Матеріал]
в четвер по ТРК"Надвірна" з 18-00 в новинах мають показати репортаж про турнір

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Квітень 2009  »
НдMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів